Webinar kennismaken met Leskracht

De webinar is voor iedereen die op een laagdrempelige manier meer te weten wilt komen over Leskracht. Chantal en Rebecca vertellen je er graag alles over!

We laten je tijdens de webinar zien hoe de werkwijze er in de onderwijspraktijk uitziet. We delen ervaringen van Leskracht-scholen en vertellen je natuurlijk wat de werkwijze voor jouw school kan betekenen. 

Welke thema’s komen aan bod? Hoe zien de 7 stappen van onderzoekend leren er concreet uit? Wat betekent dat voor ons onderwijs nu? Moeten we alles in één keer aanschaffen of kan het ook per onderdeel?

De webinar duurt een uur. Je kunt je aanmelden via het formulier hiernaast. We zien je graag. Tot dan!

De webinar vindt plaats van 16.00 - 17.00 uur. Twee dagen voor de bijeenkomst ontvang je per mail alle informatie om deel te nemen.

Vraag hieronder een informatiepakketje aan met folders over de Leskracht-werkwijze. Hierin zit een folder over de leeromgevingen voor groep 1 t/m 8 en een folder over het waarom, hoe en wat van de Leskracht-werkwijze. Dit is een inhoudelijke folder met een duidelijke wereldgerichte visie en onze missie om samen het onderwijs vorm te geven vanuit onze onderwijsopdracht. Leuk: je kunt deze uitvouwen tot een poster, waarop de 7 stappen van onderzoekend leren staan uitgewerkt!