Projectbord Spectrumbox

Het projectbord, waarop met whiteboardmarkers kan worden geschreven, is een concreet instrument om de onderzoeksactiviteiten van de groep te reguleren.

333,00

Beschrijving

Het projectbord van Spectrumbox, waarop met whiteboardmarkers kan worden geschreven, is een concreet instrument om de onderzoeksactiviteiten van de groep te reguleren. Het magnetische projectbord wordt vanaf de eerste fase van onderzoekend leren met Spectrumbox ingevuld en in de loop van het project onderhouden. Door het opschrijven van de onderwerpen (onder kolom “Titel Startcard”), de namen van de kinderen en de te ondernemen acties, blijft ieder project beheersbaar en overzichtelijk. De oranje Magneetpijlen onderstrepen de scheiding tussen de verkennende fases (rood, oranje) en de volgende activiteiten, die vanuit de onderzoeksgroepjes worden ondernomen.


Levering inclusief:


Onderhoud/gebruik

Omdat de coating door de opdruk anders van samenstelling is dan een gemiddeld blanco whiteboard, is het gebruik van BIC whiteboardmarkers niet toegestaan op de bedrukte whiteboards. De producent adviseert het gebruik van SMIT Visual whiteboardmarkers en SMIT Visual bordreiniger (set bijgeleverd). Het beste resultaat met wissen wordt altijd verkregen als de tekst enige tijd op het whiteboard heeft gestaan. Het wissen van pas geschreven inkt smeert altijd iets uit en kan op den duur een smoezelig whiteboard geven.